Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Ευρωπαϊκή Ένωση Νέων Δικηγόρων - ΕΥΒΑ


Ανακοινώνεται ότι από 1 Απριλίου 2015 η Ένωση Ασκουμένων & Νέων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης πρόκειται να ενταχθεί ως πλήρες μέλος στην Ευρωπαϊκή Ένωση Νέων Δικηγόρων, αποτελώντας το πρώτο αντίστοιχο ελληνικό σωματείο που γίνεται δεκτό.

Τα μέλη της ΕΑΝΔιΘ θα έχουν δυνατότητα να κάνουν πλήρη χρήση των δικαιωμάτων που προκύπτουν από την ένταξή μας και να συμμετέχουν σε όλες της δραστηριότητες της ΕΥΒΑ, εισερχόμενα σε μια πανευρωπαϊκή κοινότητα νέων δικηγόρων με βασικούς στόχους την προώθηση της εκπαίδευσης, των ενδιαφερόντων και της ποιότητας των νέων συναδέλφων, εγκαθιδρύοντας επαγγελματικές και κοινωνικές σχέσεις με συναδέλφους από όλη την Ευρώπη και συμμετέχοντας στην προσπάθεια επηρεασμού πολιτικών που σχετίζονται με τα ειδικότερα συμφέροντα των νέων δικηγόρων.

Στην προσπάθεια μας να ενταχθούμε θα θέλαμε ιδιαίτερα να ευχαριστήσουμε την Διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης που στάθηκε αρωγός υποστηρίζοντάς μας έμπρακτα και ενεργά.

Όλοι συνάδελφοι στο εξής θα ενημερώνονται έγκαιρα και άμεσα για τις δραστηριότητες της ΕΥΒΑ, τόσο από εμάς όσο και από την ιστοσελίδα www.eyba.org.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου