Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Πληρωμες στα δικαστηρια (εργαζομενοι απο 17/9/2012)

Οσον αφορα στις πληρωμες οσον εργαζονται στα δικαστηρια της Θεσσαλονικης απο 17/9/2012 πρεπει με το τελος ΚΑΘΕ μηνα να αποστελλονται στην αρμοδια διευθυνση του Υπ. Δικαιοσυνης μεσω ταχυδρομειου:
1) το δελτιο παρουσιων που υπογραφεται καθημερινα
2) η αναφορα πεπραγμενων
Πρεπει επισης να αποστελλονται μέσω email:
1) απογραφικο δελτιο
2) δελτιο εργασιων
3) παρουσιολογιο 


ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012 εχει αλλαξει η μορφη των παραπανω δικαιολογητικων που αποστελλονται με το ταχυδρομειο!!! Tην νεα μορφη μπορειτε να την βρειτε εδω. 
Για να κατεβασε την νεα μορφη των δικαιολογητικων επιλεξτε το τελευταιο link (χρησιμα στοιχεια για την Δημοσιοτητα κλπ...).


Μονο την πρωτη φορα πρεπει επιπλεον να αποσταλλει και η εκθεση εμφανισης ενω μονο την τελευταια φορα πρεπει να αποσταλλει και η εκθεση αναχωρησης.


ΠΡΟΣΟΧΗ!! Ολοι οι συναδελφοι που εργαζονται στα δικαστηρια πρεπει να μεριμνησουν οι ιδιοι και να πιεζουν και να ελεγχουν διαρκως τις προισταμενες γραμματειες τους ωστε τα δικαιολογητικα να ετοιμαζονται σωστα και να αποστελλονται εγκαιρα!!!


Αν προκυψει οποιοδηποτε προβλημα, καθυστερηση ή αδυναμια συνεννοησης με τους αρμοδιους υπαλληλους παρακαλουμε επικοινωνηστε μαζι μας. 


Ως Συλλογος Ασκουμενων Δικηγορων Θεσσαλονικης ειμαστε σε διαρκη επικοινωνια με τους υπευθυνους στο Υπ. Δικαιοσυνης ωστε να επιταχυνονται οι διαδικασιες.

Οι πληρωμες γινονται μια φορα στο τελος καθε μηνα (25-30) και συνηθως περιλαμβανουν ολα τα ποσα για τα οποια εχουν σταλει δικαιολογητικα απο τον προηγουμενο μηνα...

Επικοινωνία: askoumenoithess@yahoo.com, askoumenoithess.blogspot.com, facebook/Συλλογος Ασκουμενων Δικηγορων Θεσσαλονικης, τηλ. 6970057700

Σύλλογος Ασκουμένων Δικηγόρων Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου